Seyhan’ın meclis üyelerinden ‘kentsel dönüşüme’ tam destek

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’ün Adana tarihinde bir ilk durumundaki kentsel dönüşüm çalışmasına Seyhan Belediye...

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’ün Adana tarihinde bir ilk durumundaki kentsel dönüşüm çalışmasına Seyhan Belediye Meclisinde görev yapan, CHP, AK Parti, MHP ve BDP’li meclis üyeleri de tam destek verdi.
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde birinci etapta Barış ve İsmetpaşa mahallelerinde 32 hektar alan üzerinde gerçekleştirilecek olan 2 bin 610 konutluk kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili belediye meclis üyelerine proje tanıtım kokteyli düzenlendi.
Seyhan Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleştirilen tanıtım kokteylinde önce Başkan Öztürk tarafından projenin teknik detayları ve işleyişi hakkında meclis üyelerine bilgi verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında konuşan Başkan Öztürk, “Adana tarihinde bir ilke hep birlikte imza atıyoruz. Bu proje Adana’nın kurtuluşudur. Keşke diğer belediyelerimizle işbirliği halinde tüm Adana’da top yekün bir kentsel dönüşüm hamlesi başlatabilsek.” diye konuştu.
Azim Öztürk, belediye meclis üyelerine projeyi bölgenin mevcut durumunu ve tamamlandıktan sonra alacağı şekli üç boyutlu görseller eşliğinde hazırlanmış tablolar ve sinevizyon eşliğinde anlattı.
Seyhan Belediye Meclisinin CHP, AK Parti, MHP ve BDP'li Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen tanıtım kokteylinde gerek partilerin grup başkan vekilleri gerekse diğer üyeleri ‘kentsel dönüşüm’ çalışmasının doğru bir proje olduğunu ve en kısa sürede tamamlanarak diğer etaplara da geçilmesi gerektiğini söylediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz