Seyhan’ın parkları tepeden tırnağa yenilendi

Seyhan Belediyesi ilçe sınırlarındaki tüm park, yeşil alan, dinlenme ve spor alanlarını tepeden tırnağa yeniledi.

Seyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe sınırlarındaki tüm park, yeşil alan, dinlenme ve spor alanlarını tepeden tırnağa yeniledi.

Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, yaz döneminde halkın sıcak havalardan bunaldığında aradığı serin ortamı bulabilmesi için sorumluluk bölgesindeki tüm yeşil alanların yeniden gözden geçirildiğini ve gerekli düzenlemelerin yapıldığını söyledi.

Seyhan’a bağlı 96 mahalledeki çocuk ve dinlenme alanlarının yıl içindeki kullanımı sırasında hasar gören oturma grupları, oyun aletleri ile oyun alanlarındaki yenileme çalışmaları vatandaşların da takdirini kazandı. Her yaştan vatandaşlar parklarda yapılan yenileme ve düzenleme çalışmaları nedeniyle Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk’e teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, parklardaki yenileme çalışmalarının ardından vatandaşların kendilerine ait bu tesislere sahip çıkmaları çağrısında bulundu. Başkan Prof. Dr. Öztürk, “Oyun oynayacak çocuklarımız, istirahat edecek gençlerimiz, gölgesine sığınacak yaşlılarımız için hazırladığımız tesislerimiz kimi zaman kendini bilmez kişi ya da kişilerin saldırılarına uğruyor. Milletimize ait bu tesisleri korumak öncelikle bizzat milletimize düşmektedir. Bu konuda herkesi daha hassas olmaya çağırıyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: