Seyir terası, Masa Dağı'nın emlak değerini artırdı

Antalya'nın Kepez Belediyesi tarafından Masa Dağı’na yaptırılan seyir terası bölgenin emlak değerini katladı. Kepez Belediye...

Antalya'nın Kepez Belediyesi tarafından Masa Dağı’na yaptırılan seyir terası bölgenin emlak değerini katladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 110 bin lira olan bir dairenin fiyatının seyir terası tamamlandıktan sonra 310 bin TL’ye yükseldiğini söyledi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, seyir terası, yol ve belediyecilik hizmeti götürdükleri Masa Dağı sakinleriyle bir araya geldi. Bölgeye yapılan yatırımları anlatan Tütüncü, Çankaya Mahallesi’nin doğu bölümünü şehir merkezine bağlayan 5 metre genişliğindeki yolun 20 metrelik hale getirildiğini söyledi. Bölge kayalık olduğu için yol genişletme çalışmasının bir ay sürdüğünü belirten Tütüncü, ilerleyen günlerde yolun asfaltlanmasıyla Antkoop Akdeniz Sitesi sakinlerinin rahat edeceğini vurguladı.
Site sakinleri de şehir merkeziyle ulaşımlarını sağlayan yolun genişletilmesi ve Hacı Ali Uyaroğlu Cami’yle yol bağlantısı sağlanması sebebiyle Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti. Antkoop Akdeniz Sitesi Yöneticisi Levent Dedeoğlu, “Bu genişletilen yol, Masa Dağı’na hayat verecektir. Bölgenin değerini artıracaktır.” dedi.
Çankaya Mahallesi’ne yaptıkları hizmetlerin bunlarla sınırlı kalmadığını vurgulayan Başkan Tütüncü, Antalya şehir merkezini panoramik izleme imkanı sunan Masa Dağı’nda yaptıkları düzenlemenin bölgenin değerini artırdığını kaydetti. Göreve geldiklerinde mezbelelik halde olan 14 dönümlük alana, seyir terası yaptıklarını hatırlatan Tütüncü, “Seyir terası yapılmadan önce bölgede bir dairenin fiyatı 110 bin TL idi. Seyir terası bittikten sonra dairenin fiyatı 310 bin TL oldu. Bu projemiz, bölgeye ciddi bir değer kazandırdı.” diye konuştu. Tütüncü şöyle devam etti: “Bu yıl içinde mahallede asfaltı, yağmur suyu drenajı, parkları yapılmış, okuluna el uzatılmış, alternatif yolları açılmış, yollar üzerindeki görsel kirlilik ortadan kaldırılmış bir Masa Dağı ortaya çıkıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz