Seyircisiz Maçta Gerginlik

Edirne 25 Kasım stadında oynanan Bölgesel Amatör Liginde (BAL) Edirne spor Gençlik Kulübü...

Edirne 25 Kasım stadında oynanan Bölgesel Amatör Liginde (BAL) Edirne spor Gençlik Kulübü ile Tekirdağ spor arasında seyircisiz oynanan maçın bitiş düdüğünün ardından olaylar çıktı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte iki takım futbolcuları arasında itiş kakış yaşanırken Tekirdağ sporlu futbolcular ve teknik heyeti tribündeki yöneticilere saldırmak istedi gerginliği ise polis güçlükle önledi.

İki hafta önce oynanan Edirnespor Gençlik Kulübü ile Lüleburgazspor maçı sırasında çıkan olaylar Edirnespor Gençlik Kulübü bu hafta 25 Kasım Stadyumundaki Tekirdağspor karşılaşmasına seyircisiz çıktı. Karşılaşmayı, protokol tribününden iki takımın yöneticileri izledi. Gergin geçen karşılaşma 1-1 sona erdi. Maçın bitiş düdüğünün ardından Tekirdağsporlu bazı futbolcular, tribündeki ev sahibi takımın yöneticileri ve rakip takım futbolcularına tepki gösterdi. Bunun üzerine gerginlik çıktı ve iki takımın futbolcuları ve teknik heyeti, birbirlerine küfür etti ve itişmeler yaşandı. Çıkabilecek kavgayı ise araya giren polis güçlükle önledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: