Şeymanur Koca'nın Türkiye Rekoru Kırması

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Havalı Silahlar Federasyon Kupası'nda Şeymanur

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Havalı Silahlar Federasyon Kupası'nda Şeymanur Koca'nın büyük bir başarıya imza attığını belirtti.

Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, 5-10 Ocak tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen ve 55 kulübün katıldığı yarışmada, Şeymanur Koca'nın 384 puanla Türkiye rekoru kırdığını belirtti. Aslan, şunları kaydetti:

"Gümüşhane adına yarışmaya katılan Şeymanur Koca'nın başarısından büyük mutluluk duyduk. Başta Şeymanur Koca olmak üzere tüm takım ve sporcularımızı kutluyor, bundan sonraki şampiyonalarda da başarılar diliyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: İbrahim Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: