SEYMER kursiyerlerinden sergi

Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi (SEYMER) İbo Osman Şubesi'nin dönem sonu ürünlerinin yer aldığı sergide kent yöneticilerinin eşleri bir araya

Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi (SEYMER) İbo Osman Şubesi'nin dönem sonu ürünlerinin yer aldığı sergide kent yöneticilerinin eşleri bir araya geldi.

Seyhan Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un eşi Aylin Coş, Emniyet Müdürü Mehmet Avcı'nın eşi Nurdane Avcı ve AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı'nın eşi Sabahat Yağcı, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk'ün eşi Betül Öztürk'ün ev sahipliğinde buluşarak her yaştan kursiyerin eğitim dönemleri boyunca ürettikleri el emeği ürünlerin yer aldığı sergiyi birlikte açtı.

Reklam
Reklam

SEYMER Koordinatörü Nurten İrday ve Halk Eğitim Müdürü Kayhan Soy'un da hazır bulunduğu sergide el sanatlarının çeşitli dallarında eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlerin her birinin birer ürünü yer aldı.

Aylar süren eğitimde bin bir incelik ve özel hüner gerektiren farklı branşlarda kendilerine verilen eğitimi başarıyla alan ve öğrendiklerini artık uygulamaya başlayan kursiyerlerin heyecanı şehrin üst düzey yöneticilerinin eşleri sergiyi gezerken daha da arttı.

Kurs merkezindeki yüzlerce çeşit ürünü teker teker inceleyen Vali Coş'un eşi Aylin Coş, kursiyerlerin el emeği ve göz nurunu taşıyan ürünleri çok beğendiğini belirtti. Aylin Coş, tüm kursiyerlere eğitimlerinin ardından sürdürecekleri yeni yaşamlarında başarı dileğinde bulundu.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk'ün eşi Betül Öztürk tarafından sergi açılışına katılanlara kursiyerlerin ürünlerinden hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: