Seyrantepe Toplu Açılış Töreni, Bakanların Katılımıyla Gerçekleşecek

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan Seyrantepe Sosyal Tesisi ve pazar yerinin açılışları ile lise inşaatının...

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan Seyrantepe Sosyal Tesisi ve pazar yerinin açılışları ile lise inşaatının temel atma töreni, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımıyla pazar günü saat 12.30’da yapılacak.

Seyrantepe Mahallesi’nde gerçekleşecek olan sosyal tesis, pazar yeri açılışı ve lise inşaatının temel atma töreni Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile birçok davetlinin katılımıyla vatandaşların hizmetine sunulacak.

Reklam
Reklam

Eğitimi desteklemek adına imkanlar ölçüsünde hemen hemen her mahalleye sosyal tesis kazandırdıklarını söyleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçedeki tüm mahalleleri olduğu gibi Seyrantepe Mahallesi’ni de bölgenin parlayan yıldızı haline getirdiklerini belirti.

Seyrantepe’de gerçekleşecek olan açılış ve temel atma törenine herkesi davet eden Başkan Fadıloğlu, “25 Kasım Pazar günü tüm hemşerilerimizi Seyrantepe’deki sosyal tesisin açılışına aynı zamanda 33 derslikli lisenin temel atma törenine bekliyoruz. Amacımız milletimizin eğitim seviyesini daha da yukarılarına çıkartmak. Bizim sosyal tesislerde de yapmış olduğumuz eğitim faaliyetlerini etüt ve aile merkezlerimizle sürdürüyoruz. Okul öncesi hem öğrencilerimize hem de annelere hem de 6. 7. ve 8. sınıfta okuyan çocuklarımızın eğitimlerini devam ettiriyoruz.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: