"Seyyah-Bizim İller" Projesinde Başvurular Başladı

"Seyyah-Bizim İller" projesi kapsamında başvurular başladı.

"Seyyah-Bizim İller" projesi kapsamında başvurular başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Seyyah-Bizim İller" projesinde Antalya'ya verilen kontenjan kapsamında 800 gencin ücretsiz gezilere götürüleceği belirtildi.

Gezdikçe bilgi birikimini artıran, böylece farklı olana hoşgörüsü artan bir gençlik yetiştirmek amacıyla gerçekleştirilen Seyyah-Bizim İller projesinin 4 Şubat-26 Mayıs tarihleri arasında yapılacağı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

Reklam
Reklam

"14-18 yaş aralığındaki gençler Antalya merkez ve ilçelerine, 19-26 yaş aralığındaki gençler de değişik tarihlerde Burdur, Isparta, Muğla, Mersin, Konya, Bursa, İzmir, Denizli, illere günübirlik götürülecek ve yörenin kültürel, tarihi özellikleri tanıtılacak. Projeye katılım ücretsizdir. Başvurular 'seyyah@gsb.gov.tr' internet adresinden ve Gençlik Merkezi'ne yapılabilecek."

Muhabir: Yunus İçen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz