Seyyah Ulu Çınarın İzinde Projesi

MALATYA (AA) - Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Seyyah Ulu Çınarın İzinde Projesi kapsamında 540 genci Türkiye'nin çeşitli illerine gönderecek.

MALATYA - Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Seyyah Ulu Çınarın İzinde Projesi kapsamında 540 genci Türkiye'nin çeşitli illerine gönderecek. İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, yaptığı yazılı açıklamada, projeyle Malatya'dan 14-26 yaşlarındaki 540 gencin, ülkenin farklı illerinde seyahat ve başka insanlarla tanışma ve kaynaşma fırsatı bulmalarının sağlanacağını belirtti. Gençleri Adana, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Mersin illerine göndereceklerini ifade eden Fındıklı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna (YURTKUR) bağlı yurtlarda konaklanacağını aktardı. Fındıklı, geziye katılmak isteyen gençlerin "www.seyyah.gsb.gov.tr" adresinden başvuru yapabileceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz