Seyyah Ulu Çınar'ın İzinde Projesi

 Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Seyyah Ulu Çınar'ın İzinde Projesi kapsamında Erzurum'a gelen gençler, Erzurum 2011 UNIVERSIADE Tesislerini gezdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Seyyah Ulu Çınar'ın İzinde Projesi kapsamında Erzurum'a gelen gençler, Erzurum 2011 UNIVERSIADE Tesislerini gezdi. Diğer illerden Erzurum'a gelen gençler, 2011 UNIVERSIADE Tesisleri ile Palandöken Kayak Merkezi'ni gezdi. Palandöken Kayak Merkezi'ne çıkan gençler gondol lift ile dağı turladı. Genç seyyahlar öğleden sonra ise buz salonları ile atlama kulelerini gezdi. Erzurum'da 3 bin kişilik Buz Arena'ya hayran kalan gençler, kentin yayla havasını da sevdiklerini söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç sayesinde gençlerin gitmedikleri illere giderek o illerin kültürünü ve turistik yerlerini gezme ve görme şansı yakaladıklarını belirterek, "Gençlerin Erzurum'dan mutlu ayrılması ve ilimizi beğenmesi bizleri gururlandırıyor. Bu tür sosyal projeler nedeniyle Bakanımız Suat Kılıç'a teşekkür ediyoruz. Bu projeler sayesinde gençler tüm Türkiye'yi tanıma şansı buluyor" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: