'Sezen Aksu'nun hastasıyız'

İzmir’in Karaburun ilçesine bağlı Mordoğan beldesinde, aralarında ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun yazlığının da bulunduğu 17...

İzmir’in Karaburun ilçesine bağlı Mordoğan beldesinde, aralarında ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun yazlığının da bulunduğu 17 konut ve işyerinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan sekiz kişi adliyeye sevk edildi.

Devriye görevi yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Konak ilçesi Eşrefpaşa semti 615 Sokak'ta şüpheli gördüğü bir otomobili durdurmuş, içindeki M.K. (19) ve M.K.'nin (18) kimlik kontrolunu yapmıştı. Bu sırada otomobilde tornavida, çeşitli markalarda altı tane içki şişesi, kar maskesi ve eldivenler görülünce şüpheliler gözaltına alınmıştı. İki zanlının ifadeleri üzerine derinleştirilen soruşturmada, altı kişiyi daha gözaltına alılmıştı. Sorgulamada zanlıların, Mordoğan'da toplam 17 işyeri ve yazlık konuttan hırsızlık yaptıklarını söylediği ileri sürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılardan yaşı küçük olanlar Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken diğerleri adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Zanlıların, 17 işyeri ve yazlık konuttan toplam 15 bin lira değerinde LCD televizyonlar, fotoğraf makineleri, dizüstü bilgisayarlar ve çeşitli eşyalar çaldığı iddia ediliyor. Çalıntı eşyalar, sahiplerine teslim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: