Sezer Grup’tan Side’ye Sağlık Ocağı

Antalya'nın Manavgat ilçesi Side beldesinde inşa edilecek olan Sağlık Ocağı’nın temelinin önümüzdeki günlerde atılacağı belirtilirken,...

Antalya'nın Manavgat ilçesi Side beldesinde inşa edilecek olan Sağlık Ocağı’nın temelinin önümüzdeki günlerde atılacağı belirtilirken, Sağlık Ocağı’nın sponsorluğunu Sezer Grup'un üstlendiği bildirildi.

Side Belediye Başkanı A. Kadir Uçar yaptığı açıklamada, “Sağlık gibi önemli ve öncelikli bir alanda böyle bir hizmet getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Her proje ve yatırımımızda olduğu gibi belediye olarak yine halkımız ve yatırımcılarımızla el eleyiz. Side halkı artık kendi beldesinde sağlık sorunlarına deva arayacak. Sideli artık ilaç yazdırmak için Manavgat’a gitmeyecek” şeklinde belirtti.

Reklam
Reklam

Belediye arsası üzerine inşa edilecek olan Sağlık Ocağı’nın temelinin önümüzdeki günlerde atılacağı ve inşaatın 2013 yılı içerisinde tamamlanmasının planlandığı kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: