Sezer: "imam Hatip Orta Okullarına Kayıtta Geç Kalmayın"

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, imam hatip ortaokullarına kayıtların başladığını ve son kayıt tarihinin...

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, imam hatip ortaokullarına kayıtların başladığını ve son kayıt tarihinin 17 Ağustos olduğunu hatırlattı.

Adana genelinde 25 imam hatip ortaokulu açıldığını belirten Sezer, bu okullardan Yüreğir'de 5, Seyhan'da 5, Çukurova'da 2, Sarıçam ve Karaisalı’da 1’er olmak üzere toplam 14 tanesinin büyükşehir belediyesi sınırları içerisinde açıldığına dikkat çekti.

Sezer, madde bağımlılığının küçük yaşlara düştüğü bir ortamda Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi olarak maneviyatına bağlı nesillerin yetişmesine öncülük edeceğini düşündükleri pozitif bilimlerle beraber, değerler eğitiminin de verildiği imam hatip ortaokullarına öğrenci kayıtlarını desteklediklerini ve ve teşvik ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Velileri kayıt için geç kalmamaları konusunda uyaran Sezer, imam hatip ortaokullarına kayıtların başladığını ve son kayıt tarihinin de 17 Ağustos olduğunu vurguladı.

Mehmet Sezer, yeni açılan imam hatip okullarının kurucu müdürlerinin acilen atanması, öğrenci kayıt sınır tespitlerinin tamamlanması, dönüştürülen okulların levhalarının asılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz