Sezer: Rahşan Ecevit'e sahip çıkacağız

Mersin - AA- DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, "Rahşan Ecevit, Bülent Ecevit'in emanetidir. Oyunlara gelmeden sonuna kadar ona sahip çıkacağız" dedi.

Sezer, Mersin'in Yenice beldesi Belediye Başkanı Veli Serin'in partiye katılımı nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, siyasetin nazik ve kibar olmadığının, masaya yumruk vurma sanatı olduğunun söylendiğini belirterek, "Söyleyecek sözü olmayan, ülkede hayata geçirecek projesi olmayan, kaba kuvvetle siyaset yapmaya çalışır. Bizim projemiz var, felsefemiz var, yüreğimiz var. Biz, böyle siyaset yapıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Bazı kişilerin, çeşitli engellerle kendilerini durdurmaya çalıştığını ifade eden Sezer, sözlerini şöyle sürdürdü: "Buna vatandaş karar verecek. Bülent Ecevit bizim gururumuz. Onunla çalışmanın ve el almanın gururunu ömrümüz boyunca taşıyacağım. 2002'de iç ve dış güçler partimizi ikiye bölüp AK Parti'yi başımıza musallat
etti. Şimdi bu beladan kurtulma zamanı geldi. Ancak şunu herkes bilsin ki, Rahşan Ecevit, Bülent Ecevit'in emanetidir. Oyunlara gelmeden, sonuna kadar ona sahip çıkacağız."

Sezer, DSP'nin hızlı bir yükselişe geçtiğini ve bu yükselişe kimsenin engel olamayacağını, ifade ederek, "Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Yerel seçimlerin galibi DSP olacak" diye konuştu.