Sezer'in danışmanı yarın toprağa verilecek

ANKARA (ANKA)- Bu sabaha karşı, otomobil çarpması sonucu yaşamını yitiren DSP Basın Müşaviri İsmail Aşçıoğlu yarın toprağa verilecek.

DSP Genel Başkan Yardımcısı Masum Türker, yaptığı açıklamada Aşçıoğlu'nun cenazesinin Karşıyaka Mezarlığı Camii'nde kılınacak öğle namazı sonrasında Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verileceğini bildirdi. Aşçıoğlu'nun vefatının büyük bir kayıp olduğunu belirten Türker, "DSP camiası olarak büyük üzüntü içindeyiz" dedi. Türker, Ankara'da şehir içinde bazı yolların neredeyse otoban gibi kullanılmasını sağlayacak şekilde düzenlenmesinin kazada etkili olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Sürekli basın kartı sahibiydi

1953 yılında Sivas'ta doğan Aşçıoğlu, çeşitli basın kuruluşlarında çalıştıktan sonra 1983-2003 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda Basın Müşaviri olarak görev yaptı. 2003 yılından sonra Başbakanlık Müşaviri olarak çalıştı. Sürekli basın kartı sahibi olan Aşçıoğlu. 2005 yılı Temmuz ayından bu yana DSP Basın Müşavirliği görevini yürütüyordu. Aşçıoğlu, evli ve iki çocuk babasıydı.