Sezgin Kahya Güven Tazeledi

Sınırlı Sorumlu Aydın Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği üyeleri yapılan genel kurulda mevcut yönetim kurulu başkanı...

Sınırlı Sorumlu Aydın Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği üyeleri yapılan genel kurulda mevcut yönetim kurulu başkanı Sezgin Kahya ile yola devam kararı aldı.

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü İncir Toplantı Salonu’nda yapılan kurula Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal, Sınırlı Sorumlu 46 No’lu Aydın Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarın Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Başaran, Aydın Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği’ne bağlı kooperatif başkanları ve üyeler katıldı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen kurulda oy kullanan 123 üyeden 76’sının oyunu alan mevcut başkan Sezgin Kahya 3 yıllığına yeniden birlik başkanı olarak seçildi.

Reklam
Reklam

İki liste girilen genel kurul toplantısının divan başkanlığını ÖR KOOP Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ertürk yaptı. Zaman zaman kısa süreli tartışmaların yaşandığı kurulda 13 gündem maddesinin oylandı. Toplantıda yönetim kuruluna süt kesintilerinde binde 0,2’yi aşmamak kaydıyla kesinti yapılması, birliğin mal edinme, banka kredisi kullanma gibi konularda yetki verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: