Sgdp Yapılandırılmasında 31 Mayıs Son Gün

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kilis İl Müdürü Feyzullah Bayındırlı, 19 Ocak 2013 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kilis İl Müdürü Feyzullah Bayındırlı, 19 Ocak 2013 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren Sosyal Güvenlik Primlerinin (SGDP) yapılandırılmasının 31 Mayıs 2013 tarihinde son bulacağını söyledi.

Bayındırlı, yaptığı açıklamada, "Bu kanun yalnız emekli olduktan sonra (4/b) yani eski Bağ-Kur kapsamına tabi bir faaliyette bulunan Emekli Sigortalılarımızla ilgili olup, eğer bu kanun kapsamına girenlerin düzenlemeden yararlanması gerekir. Kendi nam ve hesabına bağımsız çalışmaları ve şirket ortaklıkları varsa muhakkak İl Müdürlüğümüze uğrayarak borçları varsa yapılandırmaları için yazılı olarak müracaatta bulunmaları gerekmektedir. Gecikme zamları TEFE/ÜFE aylık değişim oranlarına göre hesap edilecektir. Yapılandırılan borçları peşin veya 6. 9. 12. 18. taksitle ödeme yapabilecektir. Yapılandırma taleplerini son güne bırakmadan yapmalarını istiyoruz. 4/b kapsamındaki vatandaşlarımız, İl Müdürlüğümüze 31Mayıs 2013 tarihine kadar yapılandırma talebinde bulunmalıdırlar” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: