Sgk - Basın Dostluğu

Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Balıkesir’deki basın mensupları ile SGK personeli arasındaki halı maçında kazanan dostluk...

Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Balıkesir’deki basın mensupları ile SGK personeli arasındaki halı maçında kazanan dostluk oldu. Basın mensupları ile kurum personelinin kıran kırana geçen mücadelesinde iki takımda fair play örnekleri sergilediler.

Çekişmeli geçen mücadelede SGK personeli maça ilk yarıda ağırlığını koyarak öne geçmeyi başardı. SGK sahaya Ahmet Karışma, Serkan Gündoğan, Ercan Akdeniz, Çağrı Geyik, Abdurrahim Andıç, Servet Karadeniz, Akif Özkan, isimleriyle çıkarken gazeteciler Emrah Ayyıldız, Hakan Küçükakman, Yılmaz Uzun, Soner Kanber, Umut Çınar, İlkan Toprak, Mutlu Tanrıkulu ve Emre Uğur isimleri ile sahaya çıktılar.

Reklam
Reklam

Sosyal Güvenlik Kurumu Balıkesir İl Müdürlüğü spor takımın en büyük destekçisi ise taraftarları oldu. Maçı izlemeye gelen Kurum İl Müdürü Yardımcıları Murat Mustafa Yavuz, Kadir Kaptan, Mali Hizmetler Merkez Müdürü Hasbi Kanboz, Merkez Müdür Yardımcıları Niyazi Ceylan Ve Muzaffer Yurdakul Yanı Sıra Sındırgı Merkez Müdürü Halil İbrahim Koç takımlarına kenardan büyük destek verdiler.

SGK’nın profesyonel takım ile çıktığı maçın rövanşı ise İl Müdürü Ömer Çalışkan ve yardımcılarından oluşacak takım ile yapılacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: