SGK Başkanı Acar, Adana’da Sosyal Güvenlik Reformu'nu Anlatacak

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Acar, Adana Hacı Sabancı Organize...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Acar, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı'nın davetlisi olarak Adana'ya geliyor.

OSB Genel Sekreteri Mustafa Keskin, konuya ilişkin açıklamasında, SGK Başkanı Acar'ın 2 Kasım Cuma günü AOSB Müdürlüğü Seyhan Salonu'nda ‘'Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları' konulu konferans vereceğini bildirdi.

Keskin, toplantıda ayrıca, Sosyal Güvenlik Kurumu Sigorta Primleri Genel Müdürü Cüneyt Olgaç’ın da ‘'Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları'' konulu sunum yapacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Adana Sanayi Odası, Ticaret Odası ve Ticaret Borsası'nın desteğiyle düzenlenecek konferansa protokolün yanı sıra, tüm sanayicilerin, sivil toplum kuruluşu ve meslek odaları temsilcileri ile işadamlarının katılımının beklendiği bildirildi.

Adana halkının, 2004'deki Adana Defterdarlığı ve 2005'teki Adana Vergi Dairesi Başkanlığı görevi nedeniyle yakından tanıdığı SGK Başkanı Fatih Acar'ın, çok sayıda makalenin yanı sıra, vergi ve istihdam politikaları ile toplam kalite ve mükellef ödevleri ve hakları konusunda yayınlanmış kitapları bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: