SGK Başkanı İlhan, Kayseri'de

KAYSERİ (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kayseri'ye geldi. 

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kayseri'ye geldi. SGK Başkanı İlhan, Vali Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret etti. Vali Düzgün, ziyarette, sosyal güvenlik bilincini yaygınlaştırmaya çalıştıkları için SGK Başkanı ve heyetine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. SGK'nın son dönemde yaptığı başarılı çalışmaları takip ettiklerini ifade eden Düzgün, şunları kaydetti: "SGK'nın vatandaşlarımızın tamamının artık hayatında bir ilgi odağı olduğunu billiyorum. SGK, son yıllarda gerek fiziki donanımlarda, binaların iyileştirilmesi ile gerek büyük ilçeler başta olmak üzere ilçelere yayılan teşkilatla, vatandaşın ayağına hizmet götürmeye gayret gösteriyor. Aynı zamanda son teknolojik donanımlarla çok seri, net ve doğru bilgilerin kayda girmesini temin ediyor. İnşallah bundan sonra da bu değerli ekiple daha iyi çalışmaları birlikte yürüteceğiz" Ziyaret sonrası İlhan, Vali Düzgün'e plaket takdim etti. İlhan, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi de makamında ziyaret etti. Kayseri'de SGK'ya bağlı kurumlarda incelemelerde bulunmak ve Sivas'ta açılacak olan Alo 170 hattının açılışına katılmak üzere Kayseri'ye geldiğini belirten İlhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile makamında bir süre görüştü. SGK Başkanı İlhan, Kayseri'de bulunmanın güzel bir duygu olduğunu ifade ederek, "Alo 170'in üçüncüsünü Sivas'ta açıyoruz. Daha önce Karaman ve Şanlıurfa'da açmıştık. Sivas'ta şehit yakınlarımız ve gazilerimizi istihdam etmek için yola çıktık" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz