Sgk Emeklilerine Veda Plaketi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İzmir İl Müdürlüğü, 2012 yılında emekli olan personelini unutmadı. İl Müdürlüğü...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İzmir İl Müdürlüğü, 2012 yılında emekli olan personelini unutmadı. İl Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen bir törenle emekliliğe hak kazanan 26 personele teşekkür plaket sunan SGK İzmir İl Müdürü Ahmet Gül, toplam bin 280 personelden oluşan güçlü bir ekiple İzmir ve İzmirlilere en iyi hizmeti vermek için gece-gündüz çalıştıklarını söyledi.

SGK İzmir İl Müdürü Gül, sosyal güvenlikte pek çok reform yapıldığını, bu reformların en fazla İzmir’de hissedildiğini belirterek, geçtiğimiz günlerde istifasını vererek görevden ayrılan SGK İl Eski Müdürü Mustafa Keskin'i de unutmadı. Keskin'e teşekkür eden Gül, "Kendisiyle çalışmaktan keyif aldığım, gurur duyduğum Mustafa Keskin’e teşekkür ediyorum,bir çok yenilikleri gerçekleştirmiştir” dedi. İzmir genelinde bin 280 personelle hizmet verdiklerini dile getiren Gül, sözlerini şöyle bitirdi: "Sosyal güvenlik kurumunun yakaladığı bu seviye 5-10 yıl önce bizler için bir hayaldi. Şimdi özel sektör ile yarışır hale geldik. Yüksek kalitede ve nitelikli hizmet verme şiarımızdan vazgeçmeyi düşünmüyoruz." Gül bu tür veda toplantılarını geleneksel hale getirmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: