Sgk, En Yüksek Prim Ödeyen 10 Firmayı Plaketle Ödüllendirdi

Kastamonu Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle düzenli...

Kastamonu Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle düzenli ve en yüksek prim ödeyen işverenlere plaket verildi.

Kastamonu Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından Kastamonu’da faaliyet gösteren ve en yüksek SGK primi ödeyen firmalar unutulmadı. Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Aydoğan Ergün tarafından plaketle ödüllendirilen firmalar, Kastamonulu diğer işverenlere de örnek oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünde düzenlenen törende konuşan Vali Erdoğan Bektaş, firmaların kendilerinin yüz akı olduğunu ifade ederek, “Ülkenin ayakta kalması için en önemli dayanağıdır. İki önemli suç vardır. 1’incisi vergi kaçırmak ikincisi ise yalan söylemektir. Çağdaş toplumlar devlete olan görevini eksiksiz yerine getirmek zorundadırlar. Yoksa çark dönmez” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Aydoğan Ergün, sosyal güvenlik sisteminin toplumun bütün kesimlerini doğrudan ilgilendiren, sağlık, güvenlik ve sosyal barışın kalıcı hale gelmesini sağlayan kurumsal bir yapı olduğunu ifade etti. Kastamonu’da düzenli primlerini ödeyen 10 firmaya teşekkür eden Ergün, “Bu yıl yurt çapında 6’ıncısı düzenlenen Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında İlimiz genelinde düzenli ve en yüksek prim ödeyen, istihdama katkı sağlayan, ayrıca kurumumuza borcu olmayan ilk 10 işverenimize teşekkür plaketi verilecek” dedi.

Konuşmaların ardından Kastamonu’da faaliyet gösterip en çok vergi ödeyen ve SGK’ya borcu bulunmayan ilk 10 işletmeye teşekkür plaketi verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: