Sgk Haftası Etkinliklerle Kutlanacak

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İzmir İl Müdürü Engin Bilgili, 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak 'Sosyal...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İzmir İl Müdürü Engin Bilgili, 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak 'Sosyal Güvenlik Haftası' dolayısıyla basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında, 5502 sayılı SGK Kanunu'nun 16 Mayıs 2006'da kabul edilmesiyle 2008 yılından bu yana her yıl 16 Mayıs gününün içinde bulunduğu haftanın 'Sosyal Güvenlik Haftası' olarak kutlandığını belirten Bilgili, “Hafta boyunca çeşitli televizyon programlarına katılım sağlanacak, kişisel gelişim semineri, Türk halk müziği konseri, futbol turnuvası, satranç turnuvası etkinlikleri düzenlenecek. Kurum başkanlığımızın hazırladığı 'Sağlıklı Yaşam Bilgileri' kitabının dağıtımı ilköğretim okullarındaki öğrencilerimize yapılacak ve çocuklarımıza yönelik sosyal güvenlik bilincini aşılayacak faaliyetler gerçekleştirilecek” dedi.

Reklam
Reklam

Bilgili, ayrıca hafta kapsamında 15 Mayıs tarihinde İzmir’de en çok ve düzenli prim ödeyen 10 işverene plaket verileceğini açıkladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: