SGK Haftası Kutlamaları Afyon'Da Başladı

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri Afyonkarahisar’da başladı.14-20 Mayıs tarihleri arasında yapılacak etkinlikler kapsamında, Sosyal Güvenlik Kurumu...

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri Afyonkarahisar’da başladı.14-20 Mayıs tarihleri arasında yapılacak etkinlikler kapsamında, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Kerim Aslan, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti. Kerim Aslan, günün anısına Vali Balkanlıoğlu’na üzerinde SGK’nın logosunun bulunduğu fincan takımı takdim etti.

Ziyaret sırasında konuşan Vali Balkanlıoğlu, SGK’nın iş hacminin giderek arttığını ve başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi. İnsanların gelecekleri açısından ve başlarına gelebilecek kaza gibi kötü olayların ardından yardımına koşacak olan SGK’nın en önemli kurumlardan birisi olduğunu belirten Balkanlıoğlu, başarılı çalışmalarından dolayı müdür ve çalışanlarını kutladı.

Reklam
Reklam

SGK İl Müdürü Kerim Aslan da kurum çalışmaları ile hafta boyunca yapılacak etkinliklere ilişkin bilgi verdi. Kurumlarına gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Balkanlıoğlu’na teşekkür eden Aslan, “Sayın valimizin desteğini her zaman hissettik. Kendisi bizlere çalışma şevki vermektedir. En ufak takıldığımız noktada veya sıkıntıda kendisi derhal yardımımıza koşuyor.” dedi.

Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyarette, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kerim Aslan’ın yanı sıra İl Müdür Yardımcıları Özgür Özgen, Sinan Akpınar, Faruk Celayir, Sağlık Merkezi Müdür Vekili Hediye Şap ve Özel Kalem Müdürü M.Ali Genç’de hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: