SGK Haftası-Tavşanlı SGK Müdürü Dutar, KaymakamHatipoğlu'nu Ziyaret Etti

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Haftası dolayısıyla Tavşanlı SGK Müdürü Mehmet Dutar, Kaymakam Numan Hatipoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Haftası dolayısıyla Tavşanlı SGK Müdürü Mehmet Dutar, Kaymakam Numan Hatipoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan, Dutar, vatandaşların SGK'nın yapısı hakkında fazla bilgili olmadıklarını belirterek, bu hafta boyunca kurum hakkında bilgilendirme seminerlerinin düzenleneceğini söyledi.

Bu seminerlerde, Sosyal Güvenlik Reformu hakkında da bilgi vereceklerini belirten, Dutar, şunları kaydetti:

"Kurumumuzun amacı SGK ilkesine dayalı etkin, adil, kolay erişebilir, aktüel ve mali açıdan sürdürülebilir, çağdaş standart da bir sosyal güvenlik sistemi kurmaktır. Sosyal Güvenlik Merkezleri açarak, vatandaşlarımıza hizmeti ayağına götürdük. Ulaşımı kolaylaştırdık. Sigortalı ve emeklilerimizin ve bakmakla yükümlü olduğu kişilere, otomatik olarak sağlık hizmeti verebilmek için sağlık için aktivasyon hizmetleri sistemine geçtik."

Reklam
Reklam

Kaymakam Hatipoğlu da Dutar'a, SGK Haftası dolayısıyla bir buket çiçek hediye etti.

Muhabir: Selma Kocabaş / Hadi Şengül

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: