SGK Haftasında Kaymakamı Ziyaret ettiler

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Alaplı Kaymakamlığını ziyaret ettiler

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Alaplı Kaymakamlığını ziyaret ettiler

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Alaplı Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Cemil İĞNECİ, Kurum çalışanları ile birlikte Alaplı Kaymakamı Yıldıray MALĞAÇ’i makamında ziyaret ettiler.

Alaplı Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Cemil İĞNECİ, ziyaretlerinde Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri ve Sosyal Güvenliğin önemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri hakkında açıklama yapan Alaplı Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Cemil İĞNECİ, “Toplumda Sosyal Güvenlik bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yılda Kuruluş tarihimiz olan 16 Mayıs tarihini kapsayan haftayı Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutluyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: