Sgk İl Müdürleri Koordinasyon Toplantısı Sinop'ta Yapıldı

Sosyal Güvenlik İl Müdürleri Koordinasyon Toplantısı, daire başkanları ile 6 il müdür ve müdür yardımcılarının...

Sosyal Güvenlik İl Müdürleri Koordinasyon Toplantısı, daire başkanları ile 6 il müdür ve müdür yardımcılarının katılımıyla Sinop'ta yapıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sinop İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Sosyal Güvenlik Kurum Başkanlığı Teknoloji ve İş Geliştirme Daire Başkanı Aydın Kurnaz, Mali Yönetim ve Organizasyon Daire Başkanı Selahattin Uyuğ, SGK İl Müdürleri Yaşar Yılmaz (Sinop), Selami Göz (Samsun), Kasım Tekin (Amasya), Duran Cesur (Çorum), Vedat Ilgınöz (Ordu) ve Mehmet Korkmaz (Tokat) ile il müdür yardımcıları katıldı. Toplantıda il müdürlüklerindeki farklı uygulamaların giderilmesine yönelik bilgi alışverişinde bulunuldu. 6385 sayılı Kanun kapsamında 'sosyal güvenlik destekleme primi'yle ilgili yapılandırma faaliyetleri, Sosyal güvenlik reformunun vatandaşlara ne gibi kolaylıklar sağladığı hakkında ve il müdürlüklerinde yapılan çeşitli iş ve işlemlerle ilgili değerlendirmeler yapıldı. Toplantıya katılan daire başkanları ve il müdürleri program ardından Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz'i makamında ziyaret ederek yapılan toplantı ve çalışmalar hakkında bilgi verildi. Sinop'un tüm güzelliklerini görmeleri konusunda misafirlerine tavsiyelerde bulunan Vali Dr. Ahmet Cengiz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: