Sgk İl Müdürü Bilal Başer, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni Ziyaret Etti

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında SGK İl Müdürü Bilal Başer, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni (BGC) ziyaret...

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında SGK İl Müdürü Bilal Başer, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni (BGC) ziyaret etti.

Ziyaret sırasında BGC Başkanı Yaşar Yıldız, Başkan yardımcısı Aydın Cilara, Yönetim Kurulu üyeleri H.Murat Okutmuş, Fatih Mehmet Özcan ve Bayburt'ta görev yapan basın mensubu Peyami Sefa Karabacak hazır bulundu.

İl Müdürü Başer "SGK haftasında paydaş üyelerin bilgilendirilmesi, yeni SGK yasasının tüm yurttaşlarımıza iletilmesi ve SGK haftasının tüm iletişim medya kuruluşlarında duyurulmasında azami özveri gösteren Bayburt Gazeteciler Cemiyeti ve Bayburt'ta bulunan tüm basın mensupların kurumum adına teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum."dedi.

Reklam
Reklam

BGC Başkanı Yaşar Yıldız ise "Cemiyet ve üyelerimiz halkın haber alma hakkına en hızlı ve doğru haber sunma çabalarında gereken hassasiyeti göstermektedir. SGK haftasının kutlu ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: