Sgk İl Müdürü Erdoğan, Ordu’dan Ayrılıyor

Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Ordu İl Müdürü, Ahmet Erdoğan’ın İstanbul’a tayini çıktı.Üç yıl önce Ordu’ya atanan,...

Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Ordu İl Müdürü, Ahmet Erdoğan’ın İstanbul’a tayini çıktı.

Üç yıl önce Ordu’ya atanan, SGK İl Müdürü Ahmet Erdoğan, İstanbul SGK İl Müdürlüğü müdür yardımcılığı görevine atandı. Bu ay sonunda yeni görev yerinde göreve başlayacak olan Erdoğan, Orduluların hakkını helal etmesini isterken Ordu SGK İl Müdürlüğü yeni hizmet binasının içinde ukde olarak kaldığını ve yeni görev yerinde bu projenin takipçisi olacağını söyledi.

İl Müdürü Erdoğan, 2009 yılında Ordu’ya ilk geldiğimde üç tane temel sorunun olduğunu belirtirken şu anda tek sorunun hizmet binası olduğunu vurguladı. Mevcut binanın Türkiye’de örneği olmadığını sözlerine ekleyen Müdür Erdoğan, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “2009 yılında Ordu’da göreve başladık. Ordu’da üç temel sorun vardı. Bunlar personel ve servislerin görev tanımlarıyla ilgili iş süreçleri, personel yetersizliği ve fiziki ortamdı. Hizmet binası dışındaki sorunlar çözüldü. Diğer iller gibi çalışabiliyoruz. İçimde ukde olarak yeni hizmet binası kaldı. İçinde hizmet veriliyor ya da temeli atılmış bir şekilde gidiyor olsaydım vicdanen de kendimi Ordu’da misyonumu tamamlamış olarak görürdüm. Yeni hizmet binası konusunda zemin etüt çalışması yapıldı. Ağustos, eylül ayında temeli atılır ve 2013 yılı sonunda hizmet vermeye başlar.”

Reklam
Reklam

Yeni görev yeri olan İstanbul’dan bu projeyi takip edeceğini belirten Erdoğan, “İstanbul’dan da bu çalışmaları takip edeceğim. Ben bu projeyi kendime vebal gördüm. Mevcut bina 1963 yılında yapılmış binadır. Zamana ve çağa uygun bir bina değildir. Türkiye’de örneği de yok. Ordululara çok teşekkür ediyorum. Onların destekleri ile hizmet binasına Ordu kavuşacaktır. Bizler talimatla gelip talimatlar ile gideriz. Herkes hakkını helal etsin. İsteyerek kimsenin gönlünü kırmadık, kırma niyetimizde olmadı. İşimiz neyi gerektiriyorsa onu yaptık. Bu anlamda gönlüm rahat sadece yeni hizmet binasını görseydim diye düşünüyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: