Sgk İl Müdürü Ömer Eker’den Akid’e Ziyaret

Adıyaman Girişimci Kadınlar ve İstihdam Derneğine (AKİD) nezaket ziyaretinde bulunan SGK Adıyaman İl Müdürü Ömer...

Adıyaman Girişimci Kadınlar ve İstihdam Derneğine (AKİD) nezaket ziyaretinde bulunan SGK Adıyaman İl Müdürü Ömer Eker, dernek başkanı Birsen Günay’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette bir konuşma yapan SGK Adıyaman İl Müdürü Ömer Eker, “Yaklaşık yedi aydır Adıyaman ilinde görev yapıyorum. Adıyaman Girişimci Kadınlar ve İstihdam Derneği'ni duyunca kurum olarak kayıtsız kalmamız mümkün değildi. SGK İl Müdürlüğü olarak bu sivil toplum örgütünü paydaşımız olarak gördük. Burada neler yapılıyor, projeler nelerdir, hedefler nelerdir ve neler yapılmaya çalışılıyor? Sosyal Güvenlik Kurumu olarak bu tür etkinliklerde ve çalışmalarda bize düşen görev nedir, kurumumuzdan beklentiler nelerdir? Kadınlarımıza Sosyal Güvenlik kapsamında verilen haklar nelerdir? Bunları kendilerine aktaracağız ki, kendilerine müracaat edenlere cevap verebilsinler. Bu tür konuları istişare etmek istedik" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Girişimci Kadınlar ve İstihdam Derneği Başkanı Birsen Günay ise, “Son yıllarda kadınlarımız birçok platformda kendisini göstermeye, hissettirmeye başladı. Çalışma alanlarında sayın müdürümüzün de belirttiği üzere kadınlarımızın el attığı her şeyde başarı oranı daha yüksek olmaya başladı. Çalışan bayan sayısında artışlar yaşanmaya başladı. Ama bu gelişmeler yaşanırken, çalışan bayanlarımızın da sorunları haliyle artmaya başladı. Bu konuda Sosyal Güvenlik Kurumu'nun daha titiz bir çalışma içerisinde olacağından hiç şüphemiz yok. Aynı duyarlılığı diğer kurumlarımızdan bekliyor, ziyaretlerinden ötürü Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürümüz Ömer Eker’e şahsım ve dernek üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: