SGK İl Müdürü, Trabzon Valisi Kızılcık'ı Ziyaret Etti

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Musa Bulut ve beraberindeki heyet, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ı makamında

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Musa Bulut ve beraberindeki heyet, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ı makamında ziyaret etti.

Kızılcık, Bulut ve beraberindeki kabulünde yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sosyal güvenlik konusunun, sosyal devletin çok önemli bir unsuru olduğunu belirten Kızılcık, "Gücümüz yerindeyken bu gücümüzün hiç bitmeyeceğini düşünüyoruz. Zaman geçtikçe bu gücümüzün azaldığını, hareketlerimizin hafiflemeye başladığını görüyorsunuz. Hayatın hep böyle devam etmeyeceğini gördüğümüzde sosyal güvenliğimizin ne kadar değerli olduğunu anlıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Kızılcık, Türkiye'nin son yıllarda her alanda yaptığı reformlara paralel olarak sosyal güvenlikte de önemli reformlar gerçekleştirdiğini ifade ederek, "Her şeyden önce tüm vatandaşlarımızın daha eşit ve adil bir çatı altında sosyal güvenlik hizmetinden istifade edebilmesine olanak sağlandı. Hangi kesimden gelirse gelsin vatandaşın kendini birinci sınıf vatandaş olarak hissetmesi sağladı. Bu dünya liginde birinci ligde oynayabilme adına önemli bir adım oldu. Sosyal güvenlik Haftası'nın toplumda farkındalığın oluşmasına katkı sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

Bulut ise sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Bilgilendirme ve bilinçlendirmeye dayalı çalışmalar yürütüyoruz. Çeşitli kitaplar bastırıp dağıtıyoruz. Tüm bu faaliyetlerle kurumumuzu, sizlerin de desteğiyle iyi noktalara taşıyacağız" dedi.

Muhabir: Meltem Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: