Sgk Müdürü Gündoğdu’dan Şoförler Odasına Ziyaret

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli İlçesi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Yusuf Gündoğdu, Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı...

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli İlçesi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Yusuf Gündoğdu, Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti.

SGK Kdz. Ereğli ilçe Müdürü Yusuf Gündoğdu, beraberinde müdür yardımcısı Haluk İsmailoğlu ile birlikte Kdz. Ereğli Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek’i makamında ziyaret etti. Sosyal Güvenlik Haftası sebebiyle ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getiren Gündoğdu, amaçlarının Sosyal Güvenlik konularında halkı ve kurumları bilgilendirmek olduğunu söyledi.

Sosyal Güvenlik ilçe müdürü Yusuf Gündoğdu, Oda başkanı Cevdet Civelek ile güncel konular ve üyeler hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: