Sgk, Ödemiş'te İstişare Toplantısı Düzenledi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İzmir İl Müdürlüğü, Ödemiş Ticaret Odası’nda istişare toplantısı düzenledi. SGK Ödemiş...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İzmir İl Müdürlüğü, Ödemiş Ticaret Odası’nda istişare toplantısı düzenledi. SGK Ödemiş Şubesi’nin kuruluş yıldönümünde gerçekleştirilen toplantıya, İzmir’deki 21 SGK Şubesi’nin müdürleri katıldı.

İstişare toplantısı, Ödemiş Ticaret Odası'nın konuklarına verdiği sabah kahvaltısının ardından başladı.Toplantıya SGK İl Müdürü Ahmet Gül, 21 şube müdürü, İl müdür yardımcıları, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin, Ticaret Odası Meclis Başkanı Yaşar Özdemir, Genel Sekreter Mehmet Soyer katıldı.

Reklam
Reklam

Ödemiş’te geçtiğimiz yıl hizmete giren SGK Şube Müdürlüğü'nün birinci kuruluş yıldönümü nedeniyle toplantının burada yapılmasına karar verdiklerini, ilgili diğer tüm kurum amirlerini de Ödemiş’e davet ettiklerini ifade eden İl Müdürü Gül, şunları söyledi: “Ödemiş bizim için önemli yerlerden bir tanesi. Ticaret Odası Başkanımız Sayın Kasım Sevin ve Şube Müdürümüz Ayhan Ataş’ın bir arada olmamız için yaptıkları davete katılarak hem şubemizin açılışını kutlayalım hem de 11. istişare toplantısını burada düzenleyelim dedik. İl bazındaki 21 şube müdürümüzle gündemimizdeki konuları ele alarak bugün akşam saatlerine kadar sürecek toplantımızda genel ve il bazındaki değerlendirmeleri ele alacağız.”

Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin de konuşmasında, “Ödemiş’te sosyal güvenlik hizmetlerinin başlaması için sürdürdüğümüz çabalar sonucu geçtiğimiz yıllarda Bağ-Kur irtibat bürosunu Ticaret Odamızda tahsis ettiğimiz salonda vatandaşlarımızın işlem yapması için sağladık. O tarihlerde bile yalnızca Bağ-Kur işlemleri için vatandaşın İzmir’e gidip gelmesi bile ciddi sorun iken, bugün gelinen noktada Sosyal Güvenlik Kurumumuzun şubesinin açılarak işlemlerin tek çatı altında sürdürülmesi çok büyük kolaylıklar sağlamış ve ilin yükü de böylece büyük ölçüde azalmıştır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: