Sgk Paylaşımcıları Bir Araya Geldi

Muğla Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü hizmet verirken birlikte çalıştığı Mali Müşavirler Odası, Sanayi ve...

Muğla Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü hizmet verirken birlikte çalıştığı Mali Müşavirler Odası, Sanayi ve Ticaret Odası ile Esnaf Odaları gibi kurum ve kuruluşlarla yaşanan sıkıntıları en aza indirmek için oda başkanları ile bir araya geldi.

Çalışma çerçevesinde kurum ve kuruluşların temsilcileri ile iki hafta boyunca bir araya gelecek olan SGK İl Müdürü Ayhan Dorum ve Ankara'dan gelen üç müfettiş, öneri ve çözüm yollarını Ankara'ya ulaştıracaklar. Yapılacak çalışmalar hakkında Muğla'daki bu kuruluşların temsilcileri ile bir araya gelen SGK İl Müdürü Ayhan Dorum, hizmet verirken birlikte çalıştıkları paylaşımcılarına büyük önem verdiklerini söyledi. İlçelerde kolaylık olması için nüfusu 30 bini geçen ilçelerde merkez müdürlükleri kurduklarını belirten SGK İl Müdürü Dorum, "İlçe merkez müdürlüklerimiz vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağladı. Merkez Müdürlüklerimizde maaş bağlama hariç bütün işlemler yapılabiliyor. Bu yıl içinde gerekli teknik eksiklikleri de giderip merkez müdürlüklerimizde maaş bağlama çalışmalarını tamamlamayı planlıyoruz. Hizmet verdiğimiz kurum ve kuruluşlarla iki hafta boyunca düzenlediğimiz toplantılarda bir araya geleceğiz. Bu toplantılarda bu kurumların üyeleri yer alacak ve beklentilerini dile getirecek. Bu beklentiler ve çözüm önerileri ilimizde denetim için bulunan müfettişlerimiz tarafından Ankara'ya ulaştıracak. Bütün kurumlar birbirinin işini mutlaka kolaylaştırmalı" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: