Sgk Personeline Kişisel Gelişim Eğitimi Verildi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Manisa İl Müdürlüğü tarafından yönetici personele yönelik olarak düzenlenen kişisel gelişim...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Manisa İl Müdürlüğü tarafından yönetici personele yönelik olarak düzenlenen kişisel gelişim eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor. İlki Mart ayında düzenlenen eğitimin ikinci ayağı, Manisa’nın Salihli ilçesinde bulunan Lidya Sardes Hotel’de gerçekleştirildi.

Eğitime İl Müdürlüğü ve bağlı Sosyal Güvenlik Merkezlerinde görev yapan üst düzey yöneticilerle birlikte servis şefleri ve servis sorumluları katıldı.

İki gün süren eğitim boyunca Müdürlük personeline uzman eğitimciler tarafından çalışma hayatında moral ve motivasyonun sağlanması, etkili iletişim kurma yöntemleri, ekip çalışmasının önemi gibi pek çok konu hakkında bilgi verildi. Eğitimciler gerçekleştirdikleri uygulamalı örneklerle bilgilerin hem daha anlaşılır hale gelmesini hem de eğitime katılan personelin keyifli dakikalar geçirmelerini sağlandı.

Reklam
Reklam

Eğitimlerin ardından açıklamalarda bulunan İl Müdürü Murat Saygı, “İl Müdürlüğü’nde görev yapan tüm yöneticiler ile birlikte istişare toplantı düzenlenmiştir. Toplantıda Müdürlüklerce gerçekleştirilen iş ve işlemler hakkında genel bir değerlendirme yapılarak, bundan sonraki aşamalarda hizmet kalitesinin geliştirilebilmesi için yapılabilecekler anlatılmıştır. Ayrıca İl Müdürlüğü ve Sosyal Güvenlik Merkezlerinde uygulama birliğinin sağlanması açısından neler yapılabileceği anlatılmıştır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: