Sgk Personeline, “öfke Kontrolü Ve Beden Dili Konusunda Eğitimi”

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kilis İl Müdürlüğü personeline, “Öfke kontrolü ve beden dili" konusunda Eğitim”...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kilis İl Müdürlüğü personeline, “Öfke kontrolü ve beden dili" konusunda Eğitim” verilmeye başlandı.

Gaziantep ve Kilis SGK İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) tarafından kabul edilen proje kapsamında 14 -19 Ocak tarihleri arasında “Öfke kontrolü ve beden dili“ konulu eğitim verilmeye başlandı.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan SGK İl Müdürü Feyzullah Bayındırlı, yapılacak bu tür eğitimlerle personelin sadece iş hayatında değil, toplumsal ve aile hayatında insanlarla olan ilişkilerinde bakış açılarını değiştirmek istediklerini belirterek, “Güler yüzlü, samimi ve çözüm odaklı hizmeti bu tür eğitimlerle daha da ileriye taşıyacaklarını, insana hizmetin insanlığa hizmet olduğunun bilinciyle çalışan ve çok ulvi bir görev yaptığının bilincinde olan, çağın gereklerine uygun değişim ve dönüşüme ayak uyduracak hızlı, doğru, etkin, verimli, kaliteli ve güler yüzlü hizmetleri vatandaşa sunacak personeller yetiştirmek amacını taşıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: