Sgk Şehit Ailelerini Unutmadı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İzmir İl Müdürü Engin Bilgili, il müdür yardımcısı Nihat...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İzmir İl Müdürü Engin Bilgili, il müdür yardımcısı Nihat Seçkin, Karabağlar İlçesi Merkez Müdürü Meral Dokumacı, SGK Karşıyaka İlçesi Merkez Müdürü Aysel Demirelli ile birlikte ‘SGK Gönüllüleri İyiliğe Koşuyor’ Projesi kapsamında İzmir Şehit Aileleri İnsan Hakları ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

İl Müdürü Engin Bilgili, dernek başkanı Yavuz Alphan’a çiçek ve kitap takdim ettikten sonra, beraberinde bulunan bürokratlarla birlikte şehit yakınları ile teker teker tanışıp sohbet eti, sorun ve taleplerini dinledi.

Reklam
Reklam

SGK İzmir İl Müdürü Engin Bilgili, kurum olarak gereken her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirtti. Dernek başkanı Yavuz Alphan, Bilgili’ye ‘İzmir Şehitler Albümü’nü hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: