SGK yetkilileri sigortalıları evlerinde ziyaret ediyor

Düzce Akçakoca ilçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü yetkilileri, solunum yetmezliğinden dolayı oksijen cihazı kullanan sigortalıları...

Düzce Akçakoca ilçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü yetkilileri, solunum yetmezliğinden dolayı oksijen cihazı kullanan sigortalıları evlerinde ziyaret ederek, cihazları ile ilgili tespit ve kontrol çalışmalarında bulunuyor.
Merkez Müdürü İrfan İşgören, bu çalışmalarda sigortalıların kullandıkları cihazların verimliliğini artırmak için yapılması gerekenler hakkında bir takım tavsiyelerde bulunduklarını, cihazların kullanımından kaynaklanan herhangi bir aksaklığın bulunup bulunmadığını, teknik servislere rahatlıkla ulaşılıp ulaşılamadığını kontrol ettiklerini belirtti. İşgören, cihazlar hakkında varsa talep ve istekler alınmak suretiyle hizmetin daha iyi yerine getirilmesini sağlamaya çalıştıklarını söyledi.
Merkezin yetkili memurlarından Kemal Kırbay ile yaptıkları ziyaretlerde cihazların teknik özelliklerini, markası, modeli ve seri numarası gibi özelliklerini yerinde tespit ve kontrol ettiklerini ifade eden İşgören, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun paydaşlarına sunduğu hizmetlerinde onların yaşam standardını artırmayı hedeflediğini kaydetti. İşgören, sosyal güvenlik hizmeti alanların yaşamlarını daha mutlu ve huzurlu bir şekilde devam ettirmelerini sağlamak için çalıştıklarını, gün geçtikçe sağlanan yardımların niteliliğinin ve çeşitliliğinin daha da artırıldığını ve daha kolay ulaşılır bir hale getirildiğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz