SGK Yozgat İl Müdürü Yılmaz, Sorgun'da

Sosyal Güvenlik Kurumu Yozgat İl Müdürü Yusuf Yılmaz, SGK Sorgun İlçe Müdürü Mustafa Sülbü'yü ziyaret...

Sosyal Güvenlik Kurumu Yozgat İl Müdürü Yusuf Yılmaz, SGK Sorgun İlçe Müdürü Mustafa Sülbü'yü ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Yılmaz SGK Sorgun İlçe Müdürü Mustafa Sülbü ile görüşerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Yıllarca çalışıp emekli olduktan sonra vefat eden emekli ailelerin eş ve çocuklarının durumu hakkında bilgi veren Yusuf Yazıcı, şu açıklamalarda bulundu: "13-19 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları kapsamında emekli olup vefat etmiş olanların eş ve çocuklarına bu etkinlik kapsamında maaşlarını bağlayıp adreslerine teslim edelim. Onlara kurumumuzu anlatalım ve küçük birer hediye verelim, belki bu vesileyle bir nebze olsun acılarını dindirelim istedik. Bu kapsamda eski adıyla BAĞ-KUR emeklisi olarak adlandırılan iki vatandaşımızı da belirledik. Bunlardan bir tanesi Gümüş Kavak köyünden Nur Hayat Turgut, diğeri ise Alcı köyünden Fatma Gök. Bu ailelere hem bağlamış olduğumuz emekli maaşlarını elden verelim hem de bir ziyaret edelim belki acılarını bir nebze dindiririz diye düşündük."

Reklam
Reklam

Maaşlarını elden teslim alan ailelerle hatıra fotoğrafı çektiren Yusuf Yazıcı, ailelere 'hayırlı olsun' diyerek onları uğurladı. Emekli yakınları vefat eden aileler, bu uygulamadan çok memnun olduklarını dile getirerek uygulamayı başlatan devlet büyüklerine teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: