Sgk Yüreğir’de De Hizmet Verecek

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Adana İl Müdürü Muharrem Akbaş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Adana İl Müdürü Muharrem Akbaş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti.

SGK’nin Yüreğir’de hizmet binası yapmayı düşündüğünü belirten Muharrem Akbaş, “Vatandaş hizmet binasını açtıktan sonra tüm SGK hizmetlerini Yüreğir’de alacak. Temelini sizin atmanızı istiyoruz. İnşallah kısa sürede bitirmeyi planladığımız binanın açılışını da siz yaparsınız” dedi.

Zihni Aldırmaz da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, binanın yapımı konusunda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi olarak her kurumun hizmeti vatandaşın ayağına götürmesini istediklerini belirterek, “Biz de her mahalleye muhtarlık binası yapmayı, bu binaların içinde her kurumun elektronik ortamda hizmet vermesini sağlayacak bir yapı oluşturmayı istiyoruz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: