Sgk'dan Esnafa Bilgilendirme Toplantısı

Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Eskişehir Müdürlüğü ile Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar...

Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Eskişehir Müdürlüğü ile Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği işbirliğinde, oda başkan ve genel sekreterlerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

SGK Binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Birlik Başkanı Ekrem Birsen, Sosyal Güvenlik Haftası’nın önemine değinerek, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun halk verdiği sağlık ve emeklilik işlemlerinde kolaylıklar getirdiğini ve hizmet anlayışında olumlu ilerlemeler kaydettiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Toplantıda esnaf ve sanatkarlar odalarının başkan ve genel sekreterlerinin sorularına cevap veren Sosyal Güvenlik Kurumu yetkilileri katılımcıları mevzuat ve uygulamalar hakkında bilgilendirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: