SGK'dan kısa mesaj hizmeti

Adana'da Sosyal Güvenlik Kurumu Kısa Mesaj (SMS) Bilgilendirme Servisi'nin hizmete girdiği belirtildi.

Adana'da Sosyal Güvenlik Kurumu Kısa Mesaj (SMS) Bilgilendirme Servisi'nin hizmete girdiği belirtildi.

Adana Sosyal Güvenlik İl Müdürü Muhammed Gerçek, yazılı açıklamasında, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla, bilgiye kolay ve hızlı erişimin sağlanması, kurum hizmetlerinin tanıtılması, vatandaşların bilgilendirilmesi için çalışmalara sürekli hız kazandırdıklarını belirtti.

Kurumla ilişkili kişi ve kuruluşlara bilginin düzenli, sürekli ve kesintisiz olarak ilk elden ulaştırılması, karşılıklı iletişimin güçlendirilmesi amacıyla SMS Bilgilendirme Servisinin hizmete girdiğini anlatan Gerçek, zaman ve iş gücü kayıplarının en aza indirilmesi, hizmetlerin çabuklaştırılması, posta giderlerinin azaltılması, otokontrol sağlanarak kayıp ve kaçakların ortadan kaldırılması ile vatandaş memnuniyetinin artırılmasının hedeflendiğini vurguladı.

Reklam
Reklam

Gerçek, vatandaş memnuniyetini arttıracak bu hizmetlerin verilebilmesi için sigortalıların "http://app2.sgk.gov.tr/IletisimBilgileri/jsp/IletisimBilgileriSorgula.jsp" internet adresinden iletişim bilgi girişinin yapılması ve güncellenmesi konusunda gerekli hassasiyetin göstermesi gerektiğini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: