SGK'dan Vatandaşa Kolaylık-SGK İl Müdürü Kara:-"Vatandaşımıza Kolaylık Sağlaması Açısındankuruma Gelmeden Işlemlerini Halletmeleri Için'www.sanliurfasgk.gov.tr' Sitesini Oluşturduk"

ŞANLIURFA (A.A) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mehmet Kara, vatandaşların Genel Sağlık Sigortası (GSS) işlemlerini kuruma gelmeden internet

ŞANLIURFA (A.A) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mehmet Kara, vatandaşların Genel Sağlık Sigortası (GSS) işlemlerini kuruma gelmeden internet ortamından gerçekleştirebileceğini bildirdi.

Kara, SGK Salonu'nda yaptığı basın toplantısında kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vatandaşların son zamanlarda GSS işlemleri için kuruma gelerek yoğunluk oluşturduğunu belirten Kara, "Vatandaşımıza kolaylık sağlaması açısından kuruma gelmeden işlemlerini halletmeleri için 'www.sanliurfasgk.gov.tr' sitesini oluşturduk. Vatandaşlar bu siteyi tıklayarak GSS ilgili işlemlerini tamamlayabilecek. Biz de oluşturulan işlemleri inceleyerek kendilerine SMS ile geri dönüş yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Kara, ayrıca son günlerde kurumla ilgisi bulunmayan sahte denetmenlerin iş yerlerine giderek vatandaşlardan para talep ettiklerini belirterek, halkın bu kişilere karşı dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Muhabir: Halil Fidan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz