Sgk'ya Yeni Hizmet Binası

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının projesinin, gelecek yıl...

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının projesinin, gelecek yıl tamamlanacağını bildirdi.

Vali Coş, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının inşaatında incelemelerde bulundu. Coş, burada inşaatta çalışan işçi ve şantiye şefleriyle bir süre sohbet ederek, sorunlarının olup olmadığını sordu.

Burada bir açıklama yapan Coş, hizmet binasının yaklaşık 11 bin metrekare alanda yer alacağını belirterek, “Toplantı salonlarıyla, modern çalışma ofisleriyle vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verecek olan hizmet binamızın projesi, önümüzdeki yıl bitecek. Müteahhit ve şantiye şeflerimiz de bu konuda ellerinden geleni yapacaktır, güzel bir inşaat olacaktır. Adana’mız, modern ve güzel bir bina kazanacak” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: