Shantel yeni albümü geliyor

Balkanların geleneksel melodilerini elektronikayla birleştiren Shantel, yeni albümü ‘Disko Partizani!' ile Doritos sponsorluğunda bir kez daha Babylon'da…

Hareketli müziğiyle hatırı sayılır bir kitle üzerinde bağımlılık yaratan Shantel, bu sezon da Doritos sponsorluğunda Babylon sahnesindeki yerini alıyor. Shantel'in hayranlarına sunacağı en büyük sürpriz ise İstanbul'a yeni albümü ‘Disko Partizani!' ile geliyor olması. Akılda kalıcı, enerjik ve sürpriz dolu bir pop müzik niteliğini taşıyan ‘Disko Partizani!' için Shantel'in prodüktör, müzisyen ve DJ olarak edindiği tecrübelerin başarılı bir sentezi diyebiliriz. Shantel'in Güneydoğu Avrupa ve Balkanların geleneksel melodilerini elektronikayla birleştirdiği ve Goran Bregoviç, Boban Markoviç, The Rootsman, Fanfare Ciocarlia gibi isimleri bir araya getirdiği setlerinde, dans pistlerinde yerinizde duramayacaksınız.

Reklam
Reklam

Ünlü komedyen Borat'ın film müziklerine de imza atan Shantel, 28 Aralık Cuma günü Babylon'da, Doritos sponsorluğunda hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak. Bucovina Club serisi ile son yılların en ateşli, tutkulu ve duygu yüklü derleme albümlerini yaratan Shantel, çaldığı tüm kulüplerin altını üstüne getirmeyi başarmış bir grup. Doritos sponsorluğundaki Shantel setlerinde, sınırsız ve özgür Balkan melodileri eşliğinde doyasıya bir eğlence sizi bekliyor.

Etkinlik : Shantel Parti

Tarih : 28 Aralık Cuma

Saat : 22.00

Yer : Babylon

Adres: Şeyhbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit/Beyoğlu Tel: 212.292 73 68

Biletler : Ayakta 35 YTL, Öğrenci 25 YTL

Davetiye kazanmak için www.tytz.com ‘a ücretsiz üye olabilirsiniz.