Shell & Turcas’tan Van’a motorin yardımı

Akaryakıt sektörünün önemli oyuncularından Shell & Turcas, Van’da meydana gelen deprem sonrasında devam eden kurtarma...

Akaryakıt sektörünün önemli oyuncularından Shell & Turcas, Van’da meydana gelen deprem sonrasında devam eden kurtarma çalışmalarına destek vermek amacıyla motorin yüklü bir tankerini bölgeye gönderdi.
Tanker bölgede çalışan iş makinaları ve jeneratörlere ikmal yardımı yapacak. Bölgede elektriğin olmaması nedeniyle verilecek olan yakıt desteği, deprem sonrasında kritik olan jeneratörlerin enerji ihtiyacını karşılayacak. Bu sayede hastane ekipmanlarının, arama kurtarma cihazlarının çalışması sağlanmış olacak.
Bunun yanı sıra, şirketin Türkiye’deki çalışanları gönüllü olarak ilk etapta erzak ve su gibi öncelikli yardım malzemelerini toplayarak bölgeye gönderdi. İkinci bir yardım olarak ise kışlık giysi, battaniye ve uyku tulumu göndermek üzere hazırlıklarını sürdürüyorlar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz