Shell Yağları Yetkili Satış Noktası Törenle Açıldı

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Ömer Sarı'ya ait işletmede Shell Motor Yağları Yetkili Satış noktası açıldı.Akçakoca sanayisinde...

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Ömer Sarı'ya ait işletmede Shell Motor Yağları Yetkili Satış noktası açıldı.

Akçakoca sanayisinde Ömer Sarı'ya ait işletmede Shell Motor Yağları Yetkili Satış noktası açışına Belediye Başkanı Fikret Albayrak, AK Parti İGM Üyesi İbrahim Bilgin, Demir ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hikmet Sarıoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nedim İşgören ve vatandaşlar katıldı.

Ömer Sarı, Shell Turcas firması ile 1.5 yıldan beri çalıştığını belirterek, “Sonunda kurumsal olarak yetkili satış noktası olurunu aldık. Bundan dolayı çok mutluyum. Sürücülere daha iyi bir hizmet vereceğim” dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Fikret Albayrak, yeni açılan işyerlerinin ve sahiplerini gönülden kutladığını belirterek “Her yeni açılan işyeri Akçakoca'ya çok şey kazandıracaktır” diye konuştu.

Shell Turcas Türkiye genelinde uygulamaya başlattığı ‘Yol Dostları Projesi’ kapsamında Akçakoca 9. Şubesini açtı. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek ikramlarda bulunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: