Sheraton Otelleri Yetkilileri Merinos Akkm’de

Bursa’da yakında hizmete girecek olan Sheraton Otel’in Şatış ve Pazarlama Müdürü Mark Muscat de Celis...

Bursa’da yakında hizmete girecek olan Sheraton Otel’in Şatış ve Pazarlama Müdürü Mark Muscat de Celis ve Müşteri Yöneticisi Çiçek Gürkan, Merinos Kongre Kültür Merkezi’ni ziyaret etti.

Merinos AKKM Genel Koordinatörü Semih Pala, Merinos AKKM Rezervasyon Sorumlusu Burcu Bahadır ve Cüneyt Acar tarafından karşılanan heyet, tesisler hakkında bilgi aldı. Bursa’da önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptıklarını söyleyen Pala, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı günden bu yana Merinos AKKM’de 1 milyondan fazla insan hareketi oluştuğunu, bin 500’ün üzerinde faaliyet yapıldığını belirtti. Tesislerin Bursa’nın ekonomi ve kültür hayatına önemli katkılar sağlandığını ifade eden Pala, “Şehrin ve Merinos AKKM’nin uluslararası alanda tanıtılması için Bursa’daki otellerle işbirliği yapmayı önemsiyoruz. Yetersiz olan yatak sayısının artmasıyla şehir turizmi olumlu yönde etkilenecektir. Bizler Merinos AKKM olarak üzerimize düşeni her zaman yapmaktayız ve yapacağız. Bu kapsamda Sheraton Bursa Otel ile yaptığımız fikir alışverişini de önemsiyoruz. Bursa’da açılan çok yıldızlı otellerde yeni nesil otelcilik yapılacaktır. Şehrimizdeki klasik otelcilik anlayışının da değişim sürecine girmesi gerekiyor” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Sheraton Otelleri’nin Bursa turizmine katkı sunmak istediğini ifade eden Mark Muscat de Celis, Bursa’da hizmet vereceklerinden dolayı heyecanlı olduklarını söyledi. Bursa turizmine yön veren kurumların arasındaki iletişimin sağlıklı olması gerektiğini dile getiren de Celis, Merinos AKKM ile ulusal ve uluslararası faaliyetlerde birlikte hareket etmek istediklerini belirtti. Bursa’da kurulma aşamasında olan Tanıtım A.Ş. hakkında da bilgi alan de Celis, kongre ziyaretçi bürosu gibi çalışacak olan Bursa Tanıtım A.Ş.’nin şehrin tanıtımı açısından faydalı olacağına inandığını söyledi. Daha sonra Merinos AKKM’yi gezen Sheraton Bursa heyeti, Merinos AKKM’de bugüne kadar yapılan programlarla ilgili bilgi aldı. Salonlardan çok etkilendiğini kaydeden de Celis, Merinos AKKM’nin Bursa için büyük bir fırsat olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: