Shirley, İstanbul Prömiyerini UNIQ Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleştirdi

Willy Russell'in Shirley Valentine adlı oyunundan Türkçe'ye uyarlanan Shirley, İstanbul Prömiyerini UNIQ İstanbul Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleştirdi.

İngiliz yazar Willy Russell 'in yazdığı Shirley Valentine adlı oyundan Türkçe'ye Shirley ismiyle uyarlanan oyun Tebdil-i Mekan Prodüksiyon Tiyatrosu tarafından sahneye taşındı. Sumru Yavrucuk'un başarılı performansıyla sahneye taşınan Shirley, İstanbul Prömiyerini UNİQ Açık Hava Sahnesi'nde yaptı.

Günlük hayatın sıkıcılığı içinde kaybolmuş ve bir çok kadın gibi artık hayallerini bile unutmuş olan Shirley Valentine'nin öyküsünün anlatıldığı Shirley, UNIQ İstanbul'da gerçekleştirilen ilk gösteriminde izleyicilerin beğenisini kazanmayı başardı.

Reklam
Reklam

UNIQ İstanbul Açık Hava Sahnesi'nde etkinlikler 17 Eylül'de de devam edecek. 17 Eylül'de UNIQ'te Başka Sinema kapsamında Rİo, I Love You / Seni Seviyorum Rio filminin gösterimi yapılacak. Saat 21.00'da başlayacak etkinliğin biletleri Biletix'ten satın alınabilecek.

RİO, I LOVE YOU / SENİ SEVİYORUM RİO

‘Paris, Je t’Aime’ ve ‘New York, I Love You’ filmlerinden sonra seri Rio’da devam ediyor. ‘Seni Seviyorum Rio’ dünyanın dört bir yanından yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu ile on yönetmenin Rio’ya aşık ya da Rio’da aşık olmanın hikayelerini anlatıyor. Rio’nun egzotik doğal güzelliklerini ve insan çeşitliliğini şehirde geçen farklı aşk hikayeleri üzerinden anlatan her bir kısa film, iki günlük sürede ve Rio’nun farklı mahallelerinde geçiyor. Rio’ya hiç gitmemiş birine şehri tanımışlık hissi veren filmin oyuncu kadrosunda Harvey Keitel, John Turturro, Nadine Labaki, Rodrigo Santoro, Ryan Kwanten, Vanessa Paradis ve Vincent Cassel gibi yıldızlar yer alıyor.