Short Trackçılar Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyorlar

Short Trackçılar, 1 Eylül'de Erzurum’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasının yanı sıra Romanya’da yapılan Uluslararası Yarışlara...

Short Trackçılar, 1 Eylül'de Erzurum’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasının yanı sıra Romanya’da yapılan Uluslararası Yarışlara hazırlanıyor.

Ankara, Kocaeli, Erzurumlu takımlarının yanı sıra Bulgar sporcularda Erzurum’da kamp yapıyor. Antrenörler İvan Pandova, Rumi Pandova ve Zeynep Erkılıç yönetiminde yoğun bir tempoda çalışan hız tutkunları yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürürken, antenörlerin gözüne girmek için var güçlerini ortaya koyuyorlar.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, short trackçılara başarı dileğinde bulunurken, Ramazan ayı olmasına rağmen Salonlarda doluluk oranının yüzde yüz olduğunu ve sporcuların yoğun bir şekilde idman yaptıklarını söyledi. Short Trackçılar ise Erzurum kampının ideal bir ortamda geçtiğini belirterek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ve ekibine tesislerinin kapılarını 24 saat açık tuttukları için teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: